Nábor posádky pro zcela novou 5* říční loď

nová říční loď, 5*, nalodění, embarkation, nová posádka, všechny hotelové pozice, kuchař, číšník, utility

Od 03.09 začneme čistit, organizovat a připravovat naši novou loď MS William Wordsworth (hosté z Velké Británie) v Hardinxveldu, Nizozemí. Loď bude mít svou první plavku 20.10.2018 a od této chvíle bude v provozu na vodních cestách po celé Evropě.

Pro otevření této lodi a výlety do 10.01.2019 hledáme posádku pro všechna oddělení (s výjimkou HK a recepce), kteří chtějí začít svou kariéru na palubě zcela nové lodi. 

Výletní loď MS William Wordsworth (postavená v roce 2018, původně pojmenovaná "Dylan Thomas") provozuje britská společnost Cruisetour Riviera Travel na charterových linkách po řekách Rýn, Dunaj a Moselle. Sestry jsou Thomas Hardy (2016), Emily Bronte (2017), Oscar Wilde (2017), Robert Burns (2018). Loď je vlastněna švýcarskou společností Scylla Cruises.

MS William Wordsworth - Posádka: 44, pasažéři 169, rating: 5*.

MS William Wordsworth má elegantní lobby (vstupní hala Diamond / na horní palubě) s recepcí (24hodinová asistence, informace, zájezdové služby), cestovní kancelář (výletní a exkurzní informace) a Boutique Shop. Ze vstupní chodby se dostanete do stylového barového salonku kde naleznete pohodlné posezení a plnohodnotný bar.

Pokud se dostanete na Diamond Deck, zde je restaurace Bistro - Lido, která je alternativou restaurace Dining Room. Bistro má teké vlastní bar a knihovnu. Má venkovní terasu a otevřenou kuchyň. Zde se podává snídaně, lehký oběd a večeře. Za dobrého počasí jsou dveře s podlahovým stropem plně otevřeny na terasu pro stolování pod širým nebem. Vše v Bistro je bezplatné, ale večeře vyžadují rezervace kvůli malé kapacitě restaurace (10 stolů se 2 nebo 4 místy). Restaurace na lodi (na Ruby / Middle Deck) poskytuje jednomístné sezení formou bufetu snídaně a číšníkem podávané obědy a večeře.

Na Emerald / Dolní palubě je lázeňské wellness centrum, které se skládá z kosmetického salónu (kadeřnictví a holičství, nehtové studio), fitness (gyms) a lázně (místnost pro masáže). Všechny kabiny paluby jsou plně klimatizované a přístupné prostřednictvím výtahu (osobní výtah) a schodiště.

Sun Deck poskytuje obrovskou plochu pro hru šachny, minigolf (Putting Green), polohovatelné markýzy (stíněné posezení), zadní bazén (splash pool, jacuzzi, prostor pro opalování s lehátky a lehátky), plný bar. Navržený navigační most (nazývaný "kormidelník" na lodích) je přístupný pro cestující a je teleskopický (lze jej spouštět pod nízkými mosty). 

Zaujala Vás nabídka a popis této lodi? CHtěli by jste zde pracovat? Co musím splňovat?

- Anglický jazyk na komunikativní úrovni

- Ochotu cestovat a pracovat 7 dní v týdnu

- praxi v gastronomii a hotelnictví

LAD.CZ s.r.o. hledá motivovaný personál do kuchyně/restaurace/hotelu s pasem EU. Nabízíme Vám jedinečnou možnost pracovat na 5 * říční lodi. Nabízíme Vám jedinečnou šanci jak nakopnout Vaší kariéru, zdokonalit si jazyk a vydělat si peníze.

Pokud jste pracovití, máte sociální dovednosti, milujete práci s lidmi z různých kultur a chcete se plavit po Evropě? 

Nabízíme mezinárodní pracovní prostředí:

    • Atraktivní podmínky a rychlý karierní růst

    • Školení na palubě

    • Konkurenční plat

    • Zdravotní pojištění / sociální pojištění

    • Balíček WiFi na palubě

    • Sdílet komfortní kabinu s kolegy

Cestovní výdaje - nalodění

Cestovní náhrady si hradí každý sám a po skončení tříměsíčního zkušebního období bude uhrazena společností. Na konci sezóny bude zaplacena společností cesta domů. Cestovní náklady na loď jsou hrazeny po zkušební době a cestovní výdaje na cestu zpět po dokončení smlouvy

Mzda

Mzda je € Net + 4 placené prázdninové dny za měsíc, velmo dobré ohodnocení, sociální a zdravotní pojištění placeno zaměstnavatelem.

Posádka je velmi mezinárodní, na lodi uslyšít indonéštinu, bulharštinu, slovenštinu, angličtinu, srbštinu, češtinu a maďarštinu.

Pro posádku plavící se ve Francie máme francouzské smlouvy.

Dovolená

Každá má nárok na 4 prázdninové dny měsíčně, (dovolenou určuje a schvalujehotel manažer) nyvyčerpaná dovolená bude proplacena na konci smlouvy.

Pozice:

       · Barwaiters / Waiters

      · Maitre 'D

      · Správci kabin (eses)

      · Šéfkuchař Partie

      · Komise

      · Utility

      · Sous kuchaři

      · Výkonní kuchaři

 V případě zájmu či dotazu nás neváhejte kontaktovat: info@pracujnalodi.cz, nebo 601 331 015, 775 199 948.

Pěkné léto a těšíme se na setkání s Vámi....Ahoj ....

 

Podívejte se na fotografii:

Aktuality

Říční lodní sezóna 2021 zimní sezóna
Zimní sezóna na říčních lodích se blíží. Pokud máte zájem o práci na říčních výletních lodích, tak se neváhejte registrovat. Nástup od 22.11.2021. V případě zájmu pište. Těšíme se na Vás.

Buďte s námi v kontaktu.
...... a dostávejte informace o pracovních nabídkách jako první. Chcete-li být v každodenním kontaktu a vědět co se chystá, staňte se našimi fanoušky na facebooku nebo twitteru. Přihlašte se jako fanoušci a dostávejte obsah, který nikde jinde nenajdete.