Práce na lodi | Práce v kuchyni a příprava jídel
Práce na lodi | Práce v kuchyni a příprava jídel
Vaříte rádi, přípravujete jídla pro vaši rodinu a přátele? Chtěli byste zkusit něco nového - skutečnou výzvu? Pak možná máme pro Vás vhodnou nabídku jako kuchař na říční výletní lodi.
Uvařit páteční večeři pro Vaše blízké chce čas a dovednost, správné načasování a prezentaci, ale co teprve připravit jídlo v mnohem větším měřítku, uvařit pro zahraniční klientelu, pro desítky nebo dokonce stovky zákazníků v lodní restauraci?
Představte si, jak můžete být prospěšný a řádně oceněn, pokud uplatníte svůj kuchařský talent v rychle rostoucím sektotru říčních výletních lodích, staňte se uznávaným kuchařem! Naučte se od kolegů dovednosti jako je - týmová práce, multi-tasking a zvládání stresových situací.
Co práce v kuchyni na říční výletní lodi obnáší? Odpovědnost za celé potravinářské oddělení, včetně:
- Nastavení pracovního plánu pro všechny lodní kuchyni
- Organizování, řízení a motivování kuchařského personálu
- Příprava a distribuce všech denních jídel včetně snídani formou bufetu v souladu menu
- Odpovědnost za provádění a udržení firemních standardů v oddělení potravin
- Odpovědnost za vaření jídel pro posádku, podle standardu potravin firemní posádky
- Odpovídá za veškeré potraviny a kuchyňské objednávky ve spolupráci s manažerem hotelu
- Odpovědný za organizování nakládky a kontrolu všech dodávek potravin
- Odpovědný za potraviny (lhůty)
- Odpovědnost za správné manipulaci a skladování všech potravin, zásob, čistících prostředků a veškerého vybavení v oddělení potravin
- Odpovědný za čistotu, hygieny a pořádek v kuchyni
- Aktivní nákladový controlling a udržování potravin cenu.
- Odpovědnost za správné měsíční zásoby potravin dle instrukcí společnosti
- Průběžné vzdělávání kuchyňského personálu
- Odpovědnost za implementaci správného vzhledu, stejně jako standard osobní hygieny kuchyně
- Různé přípravné povinnosti před a na konci sezóny
- Aktivní účast v řízení hotelu oddělení
- Aktivní účast na oficiálních příležitostech a akcích na palubě
- Pravidelná přítomnost v restauraci k získání zpětné vazby od cestujících
Kvalifikace
- Znalost AJ nebo NJ
- Dokončené odborné vzdělávání jako kuchař
- 2-4 roky zkušeností
- F & B zkušenost
- Zkušenosti IT
Požadavky
- nezávislost
- Správa a motivující dovednosti
- flexibilita
- organizační schopnosti
- věrnost
- upřímnost
- objektivnost
- odolnost vůči stresu
Podívejte se na fotografii: