Práce na lodi | Práce v kuchyni a příprava jídel

Práce na lodi | Práce v kuchyni a příprava jídel

Vaříte rádi, přípravujete  jídla pro vaši rodinu a přátele? Chtěli byste zkusit něco nového - skutečnou výzvu? Pak možná máme pro Vás vhodnou nabídku jako kuchař na říční výletní lodi.

Uvařit páteční večeři pro Vaše blízké chce čas a dovednost, správné načasování a prezentaci, ale co teprve připravit jídlo v mnohem větším měřítku, uvařit pro zahraniční klientelu, pro  desítky nebo dokonce stovky zákazníků v lodní restauraci?

Představte si, jak můžete být prospěšný a řádně oceněn, pokud uplatníte svůj kuchařský talent v rychle rostoucím sektotru říčních výletních lodích, staňte se uznávaným kuchařem! Naučte se od kolegů  dovednosti jako je - týmová práce, multi-tasking a zvládání stresových situací.
 
Co práce v kuchyni na říční výletní lodi obnáší? Odpovědnost za celé potravinářské oddělení, včetně:
  

  •         Nastavení pracovního plánu pro všechny lodní kuchyni
  •         Organizování, řízení a motivování kuchařského personálu
  •         Příprava a distribuce všech denních jídel včetně snídani formou bufetu v souladu menu
  •         Odpovědnost za provádění a udržení firemních standardů v oddělení potravin
  •         Odpovědnost za vaření jídel pro posádku, podle standardu potravin firemní posádky
  •         Odpovídá za veškeré potraviny a kuchyňské objednávky ve spolupráci s manažerem hotelu
  •         Odpovědný za organizování nakládky a kontrolu všech dodávek potravin
  •         Odpovědný za potraviny (lhůty)
  •         Odpovědnost za správné manipulaci a skladování všech potravin, zásob, čistících prostředků a veškerého vybavení v oddělení potravin
  •         Odpovědný za čistotu, hygieny a pořádek v kuchyni
  •         Aktivní nákladový controlling a udržování potravin cenu.
  •         Odpovědnost za správné měsíční zásoby potravin dle instrukcí společnosti
  •         Průběžné vzdělávání kuchyňského personálu
  •         Odpovědnost za implementaci správného vzhledu, stejně jako standard osobní hygieny kuchyně
  •         Různé přípravné povinnosti před a na konci sezóny
  •         Aktivní účast v řízení hotelu oddělení
  •         Aktivní účast na oficiálních příležitostech a akcích na palubě
  •         Pravidelná přítomnost v restauraci k získání zpětné vazby od cestujících


Kvalifikace

  •     Znalost AJ nebo NJ
  •     Dokončené odborné vzdělávání jako kuchař
  •     2-4 roky zkušeností
  •     F & B zkušenost
  •     Zkušenosti IT


Požadavky

  •     nezávislost
  •     Správa a motivující dovednosti
  •     flexibilita
  •     organizační schopnosti
  •     věrnost
  •     upřímnost
  •     objektivnost
  •     odolnost vůči stresu

Podívejte se na fotografii:

Aktuality

Říční lodní sezóna 2021 zimní sezóna
Zimní sezóna na říčních lodích se blíží. Pokud máte zájem o práci na říčních výletních lodích, tak se neváhejte registrovat. Nástup od 22.11.2021. V případě zájmu pište. Těšíme se na Vás.

Buďte s námi v kontaktu.
...... a dostávejte informace o pracovních nabídkách jako první. Chcete-li být v každodenním kontaktu a vědět co se chystá, staňte se našimi fanoušky na facebooku nebo twitteru. Přihlašte se jako fanoušci a dostávejte obsah, který nikde jinde nenajdete.